Cu ocazia sărbătorilor pascale ale creștinilor catolicilor, Asociația Comunelor din România le urează acestora un Paște fericit și CRISTOS A ÎNVIAT!

Și creștinilor ortodocși care poartă nume de flori, le urăm un călduros LA MULȚI ANI! cu ocazia acestei zilei când se sărbătorește intrarea domnului Iisus Hristos în Ierusalim.

Ședința extraordinară a Consiliului director al Asociației Comunelor din România

În perioada 14-17 octombrie 2018, la Mahmudia, județul Tulcea, se desfășoară ședința extraordinară a Consiliului director a Asociației Comunelor din România. La acest eveniment participă 33 de reprezentanți a 26 de filiale județene ale ACoR (respectiv Argeș, Bacău, Bihor, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea). Subiectele discutate sunt legate de funcționarea filialelor județene, de funcționarea birourilor de audit public intern, de activitățile prin cooperare exercitate de filialele județene ale ACoR, de modalitățile de comunicare cu membrii la nivelul Asociației, precum și la nivelul filialelor județene. Un subiect important abordat a fost și funcționarea comisiilor de specialitate ale Asociației Comunelor din România, precum și a Regulamentul de funcționare al acestor comisii. Invitați la acest eveniment au fost și reprezentanții Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, respectiv doamna Ileana Spiroiu, director general adjunct și domnul Victor-Adrian Grigorescu, directorul Direcției de înregistrare sistematică, care au prezentat stadiul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară.

înapoi la partea de sus