Informație de interes

Accesări: 1480

În data de 20 ianuarie 2016 a avut loc Întâlnirea Națională a Actorilor relevanți pentru programul FEAD / POAD (Fondul European de Ajutor destinat celor mai Defavorizate Persoane / Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate). Evenimentul organizat de Asociația Novapolis – Centrul de Analize şi Iniţiative pentru Dezvoltare, în calitate de membru al EAPN România – Rețeaua Națională Anti-Sărăcie și Incluziune Socială (RENASIS) s-a desfășurat la sediul Spațiului Public European, din Str. Vasile Lascăr, București.

Din partea Asociației Comunelor din România a participat domnul Marius GUBERNAT, director, Direcția de comunicare și relații publice a A.Co.R.

Scopul acestui eveniment a fost de a aprofunda, promova și facilita discuțiile referitoare la derularea FEAD / POAD și colaborarea la nivel european. Rolul acestei Întâlniri Naționale a fost de a colecta informații utile și relevante pentru dezvoltarea Rețelei Europene și Platformei online FEAD/ POAD.

Platforma și Rețeaua UE - FEAD este realizată de către Comisia Europeană cu sprijinul ECORYS care, la rândul său, colaborează în statele membre cu Rețeaua Europeană Anti-Sărăcie (EAPN) pentru organizarea unei Întalniri Naționale, de tip focus-grup, în 9 state membre printre care și România.

Direcția de comunicare și relații publice a A.Co.R.