Participarea reprezentanților A.Co.R. la dezbaterea publică referitoare la pachetul de legi privind achizițiile publice, inițiată de Parlamentul României-Camera Deputaților - 1 martie 2016

Accesări: 1137

20160301 155206În data de 1 martie 2016, reprezentanții Asociației Comunelor din România au participat la dezbaterea publică referitoare la pachetul de legi privind achizițiile publice, inițiată de Parlamentul României-Camera Deputaților. Reprezentanții A.Co.R. au prezentat unele aspecte de modificare a legislației achizițiilor publice legate de pragurile financiare de atribuire directă ale contractelor de achiziții de servicii, bunuri și lucrări și au abordat de asemenea problema legată de lipsa personalului, în cadrul primăriilor comunelor din România și importanța rolului comisiilor de evaluare.

Delegația A.Co.R. a fost compusă din: domnul Dorinel SOARE, primarul comunei Niculești, jud. Dâmbovița, Președintele Filialei Județene Dâmbovița a A.Co.R.; domnul Cătălin-Daniel DUMITRICĂ, expert achiziții publice din partea A.Co.R. și domnul Cătălin-Mihai CONSTANTIN, personal executiv A.Co.R.

Direcția comunicare și relații publice, A.Co.R.