Masă rotundă „Regimul bunurilor confiscateʺ organizată de Centrul de Resurse Juridice, 11 martie 2016

Accesări: 1613

În data de 11 martie 2016 Centrul de Resurse Juridice (CRJ) a organizat masa rotundă: „Reutilizarea socială: normele de aplicare a Legii nr. 318/2015 pentru înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate și pentru modificarea și completarea unor acte normativeʺ.

În cadrul acestei mese rotunde s-a dezbătut pe marginea regulamentelor de aplicare a reutilizării sociale și a modalităților concrete prin care imobilele confiscate și sumele de bani vor fi utilizate pentru obiective de natură socială și de interes public.

La această reuniune au luat parte reprezentanți ai: Ministerului Justiției, Ministerului Finanțelor Publice, Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Avocatului Poporului, Curții de Conturi, Agenției Naționale Antidrog, reprezentanți ai societății civile, ai ONG-urilor etc.

Asociația Comunelor din România a fost reprezentată de domnul Cătălin-Mihai CONSTANTIN, membru în aparatului executiv al A.Co.R.

Direcția comunicare și relații publice, A.Co.R.